Za všechny prachy

Za všechny prachy

Anotace: ...

Za všechny světa prachy
vyměnil bych svoje prokletý strachy.
Občas hraničí až s pokálením trenek,
a je těžký ty strachy schovávati navenek.

Za všechny světa zlatý
vyměnil bych mý myšlenky jedovatý.
Který pomalu uvádí mě do záhuby,
díky kterým žiju tak trochu naruby.

Za všechny světa mince
vyměnil bych svý zakouřený plíce.
Potom líp bych na tom světě dýchal,
když nikotin do žil bych si píchal.

Za všechny vstupenky do nebe,
nevyměnil bych má lásko tebe.
Protože díky tobě mám nebe tady.
Prosím, nikdy neotoč se ke mně zády.
Autor lukassnajdr, 02.06.2020
Přečteno 159x
Tipy 5
Poslední tipující: Donne, Emily Říhová, Marten, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí