V srdci

V srdci

Oči jako hvězdičky
Úsměv jako princezna
Je překrásná a líbezná
Zdá se mi o ní už dost částo
Alespoň v mém srdci není prázdno
Na, tu máš, jen si vem
Moje srdce můžeš mít kazdej den
Dej mi i to svoje zlato
S tebou chci být celý život
To by mi stálo za to .
Autor Vrána, 03.06.2020
Přečteno 173x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí