Snění

Snění

Anotace: Sny se někdy znají i za bílého dne...

Snění

Za rozbřesku sedím na mezi,
sedím a vzhlížím k nebi,
kolem plují oblaka jako ještěři,
ovíjí se dlouzí hadi...

...

Ptáci nesměle krouží,
plují po větru dál.
Po dálkách mé srdce touží,
chtěla bych být nebe král...

...

Větřík vlahý čechrá vlasy mé,
co jako chmíří vlají.
Já chci s ním do země vzdálené,
kde paprsek s paprskem si hrají...

...

Jemný déšť mou hlavu zkrápí,
stéká po tváři mé.
Já představami se stále trápím,
po čem touží srdce nesmělé...

...

Slunce spát odchází,
za kopce v dáli klesá.
Představy zvolna mizí,
další den ve snech mě čeká...
Autor Niviat, 07.03.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí