back on the way

back on the way

moc velké škrcení, 

klíční kost bolí, 

sešla jsem na starou cestu, 

plnou sladkého hříchu, 

ani mě to nesere, 

být po večerech v kleče, 

do rozkoše mě zavleče. 

někdy je toho trochu moc, 

musíš poznat, kde máš dost. 

zatím jsem ale nenasytná, 

chci víc, 

a budu plná. 

Autor Asinejakavadna, 07.06.2020
Přečteno 207x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí