NA KOLEJÍCH ČEKÁ VRAH

NA KOLEJÍCH ČEKÁ VRAH

Anotace: Tradiční povrchní rýmohrátky...

NA KOLEJÍCH ČEKÁ VRAH

Zalezl ježeček pod linku;
ačkoli pozor si dávaje,
přišel o nejednu bodlinku;
ta linka je linka tramvaje.


OBCHVAT

Dělník, co maká tu
za měšec dukátů,
v unimobuňce má azyl;
povalil Agátu
do stínu akátu,
do pusy roubík jí vrazil
z útržku plakátu...
V horečném staccatu
pověst jí nadobro zkazil.


PENZION PRO PŘESTÁRLÉ

Jako sníh je jeho hříva
a loupe mu v hrbu;
dávno už se neohřívá
u rodinného krbu.


MASOŽRAVÝ RANHOJIČ VE VEGANSKÉ ŠATLAVĚ

Ve vězení vězeň vězí,
život by dal za hovězí,
za vepřové pak i duši,
jako všichni lapiduši.


CIRKUS

Až medvěd dobručí,
vědom si poklesku
proskočí obručí,
žádostiv potlesku.


HODINÁŘ ROSTISLAV

Nejvíc těší Rostíka,
když se strojek roztiká.
Autor Neklan, 09.06.2020
Přečteno 139x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Kapka, Iva Husárková, šerý, Tomcat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí