Co až to přijde..?

Co až to přijde..?

Anotace: Kdo se nikdy nezeptal, nechť mlčí....

Co až to opravdu příjde, bude to bolet?
Bude mi třicetšest a nebo sto let?

Budu vůbec vnímat okolní svět?
Budu dlouho umírat, nebo to bude hned?

Budu všem lhostejný, nebo někomu chybět ?
Bude mě někdo v osudný den za ruku držet ?

Jen kvůli jedné smrti mám tolik otázek
Stihnu vůbec před koncem splnit zde svůj závazek ?

Dalo by se na to snad nějak připravit ?
Brát to jako pouť,na kterou se chci vlastně vypravit ?

Ujistí mě někdo,že se nemám čeho bát?
Že budu na jiném,lepším místě? Snad.

Že se s těmi co tak miluji později setkám?
Že nezůstanu zapomenutý navěky sám?

Tak řekněte mi co mě čeká ,chci to vědět!
Proč mi na mé otázky nikdo nechce odpovědět?

Nic nevíte ,nikdo z vás mi nikdy neodpoví
Zda bude posmrtný život
Nic
Nebo ze mě bude člověk nový

Pravdu neznáte ,proto teď vytvořím si svou
Že vše po životě,bude pouze zábavnou rodinnou hrou
Autor Henry Canas, 10.06.2020
Přečteno 221x
Tipy 11
Poslední tipující: Donne, Iva Husárková, Emily Říhová, Majda
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vynikající mistře, přesně podle mého gusta. Nikdo to neví a proto se každý tak bojí, je tam jen tma anebo uvidím i trochu světla. Nebojm se, jen nechci aby přišla moc brzy.

12.06.2020 19:38:40 | Nezvaný a nevkusný

Jde hlavně o poslední větu...

12.06.2020 20:27:39 | Henry Canas

Otázek můžeš mít snad tisíc
Nikdo však neřekne ti nic ... ;)

10.06.2020 21:44:57 | Emily Říhová

Ptá se každý, ale obávám se, že odpověď ti nedá nikdo...

10.06.2020 19:00:48 | Titanie

A proto jsem si ji vytvořil...

10.06.2020 19:12:35 | Henry Canas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí