Černo

Černo

Anotace: ..

Zas otvírám temnou bránu
a na svět vypouštím běsy.
Na obloze vidím létat vránu,
černou jak má duše- a to mě děsí.

Smrti opět koukám do očí
a ona jen do ksichtu se směje.
Však dál se ten divný svět točí,
a na obzoru černý prapor beznaděje.

Šťastlivcům hloupým, těm se to žije,
když jenom přehlíží, čeho jsou svědky.
Stejně jak duše, i mé tělo hnije.
Všude jen krev, smrt a zvratky.
Autor lukassnajdr, 10.06.2020
Přečteno 180x
Tipy 2
Poslední tipující: Donne, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tolik tmy v mladém těle?

11.06.2020 10:10:13 | Donne

to je úděl hypochondrie

11.06.2020 20:40:47 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí