Slzy v dešti

Slzy v dešti

Anotace: Poezie všedních dnů

Skončily zas ve tmě tvoje sloky.
Slibem nezarmoutíš, co víš, co já vím.
Roky světlený,
Tvý ruce, moje boky.
Čas online běží tempem vesmírným.

Kapka po kapce tak jako tvý zprávy na parapet cinká
O ramínka tře se známý font.
Linka za linkou
A v ginu upomínka
Jak moc se mi tě teď chce obejmout.

Déšť jak stalker civí na sklo z vnitrobloku
Čeká snad, že uvidí můj klín.
Místo tebe posílám zas dlaně do rozkroku
A parfém jako vždy zastoupí terpentýn.

Pojď a nalijme si už čistýho vína,
Jedno z dalších mnoha čistých vín.
I když místo pravdy na dně zbývá špína.
A od tebe se ji už stejně nedozvím.
Autor Sam&ntha CH.Camberly Way, 11.06.2020
Přečteno 372x
Tipy 19
Poslední tipující: mkinka, Krahujec, Iva Husárková, Emily Říhová, Štírečka, Donne, praetorian, šerý, jenommarie, Tomcat, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí. Je výstižná... A ať ty slzy v dešti odplavou.

11.06.2020 16:43:09 | Lettie

Teskná a pěkná je.

11.06.2020 16:32:21 | Donne

O lásce tak, a trochu jinak* To je prima a to mám rád. Líbí se mi to.

11.06.2020 15:06:17 | šerý

Smutné ;-( "ST ať ty slzy netrvají dlouho

11.06.2020 15:01:42 | jenommarie

Nádherná, i když uplakaná, "snad se najde někdo kdo Tvé slzy polibkem osuší" ;-)ST

11.06.2020 14:02:54 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí