Králíci

Králíci

Anotace: jo, jo... někdy jsme jako oni...

Hrajeme si
na králiky
v mezilesním křoví
přejde nás to někdy?
Kdo ví..

Nad pralesní houštinou
šeptám
Ty jsi mou jedinou
modrooké králici

U jezera
v trávě vysoké
šeptám
jen k Tobě
chovám city hluboké
má králičko
s čokoládovýma očima

Ať si, kde si
králíku
ty máš ženský
v malíku
jen počkej
co Ti udělá
ta zelenooká
kočina...
Autor seed.misulka, 07.03.2007
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jsem se pobavila, dík

07.03.2007 22:29:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí