Časem

Časem

Anotace: ..

I to nejkrásnější v nás
dříve či později odnese si čas.
I ta nejněžnější ústa
později jak saharská poušť budou pustá.

I ty nejkrutější činy
časem zproštěny budou viny.
I naše láska jednou padne v zapomnění.
Snad možná i všechny hory se jednou na prach změní.

Dokonce i celé lidské dějiny
časem příjdou o své hrdiny.
I o všechny své padouchy,
až stanou se z nás rampouchy.

I věčná sláva města Říma
zajde, až příjde nejkrutější zima.
Zima, která zničí vše co dýchá.
Zmizí bolest, láska i lidská pýcha.
Autor lukassnajdr, 14.06.2020
Přečteno 198x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Frr, Tomcat, Marten, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Francis Picabia křičíval: "ZPLANÝRUJTE HORY, MOŘE VÁM BUDE VDĚČNÉ"...:-D*

14.06.2020 12:36:44 | Frr

...vše je dočasné...jen lidská blbost né...;-)

14.06.2020 10:55:22 | Marten

Časem upadne v zapomnění všechno... :)

14.06.2020 09:38:19 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí