*-*Stříbromodré vážky

*-*Stříbromodré vážky

Anotace: ~~~*~~~*~~~

~~~*~~~

~~~*~~~*~~~
Po pár dnech deště
nebe už jasní
na krásu jezera
pohled úžasný,
snad celou tu vodní
modravou hladinu
ozdobil záhon
kvetoucích leknínů.
Stříbromodré vážky
kolem poletují
a ty krásné květy
na vodě se chvějí.

Ve vrbách na břehu
v listí vítr sténá
voda se tam barví
od nich dozelena,
k večeru už slunce
rudne na západě
a potom se zhlíží
v té modravé vodě.
S večerem se setká
den s tou temnou nocí
proto dáme sbohem
leknínům i Slunci...

~*~~~*~~~*~~~*~

záhon

************

Autor Květka Š., 14.06.2020
Přečteno 147x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková, Emily Říhová, Psavec, jenommarie
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné Květuško... děkuji :)*

14.06.2020 19:10:42 | Emily Říhová

...i já děkuji...

16.06.2020 16:55:02 | Květka Š.

Zase krásné pohlazení, děkuji ti za něj. Květuško *ST ;-)*

14.06.2020 15:04:44 | jenommarie

Posílám po vážce poděkování...

16.06.2020 16:56:44 | Květka Š.

Také moc děkuji Květuško a měj pěkné dny ;-)*

16.06.2020 18:11:12 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí