Co cítím

Co cítím

Anotace: ..tak tohle jsem napsala, když mě opustil můj kluk..

Co teď cítím, je to bolest, zklamání..
… co mě v této chvíli zachrání?
Co je smutek, proč ty slzy..?
Proč teď, tak proč tak brzy!!?
Na co lásku, komu prodat srdce?
Abych pak měla prázdné zas ruce??
Co je štěstí, kdo má ho ve své moci?
… kdo ovládá zlou sílu v téhle noci?
Proč já, proč podruhé mě osud zvolil?
…a podruhé mi mé srdce zlomil…
Autor Jean89, 07.03.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je vždy třeba zahnat smutek...

03.09.2007 15:39:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí