Tajemný ,věčný

Tajemný ,věčný

Anotace: .

 

Až si vítr obleče mojí tvář
až plamen osahá mé kosti...
Obtiskne se do mě orel svými křídly
rozmává oblohu...

Až obleču se do hvězd
poznám z mraku
kolik z něj přesně spadne kapek deště...
mé chřadnutí je zároveň povstávání z popela..
pořád dokola..

V pravdě já nemám tvář
mojí tváří jsou nekonečné cesty
když stíny chytají se za blesky

Autor 8Zdenek, 20.06.2020
Přečteno 136x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, jenommarie, zdenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I tak.. každý kráčíme ;-)

20.06.2020 09:20:01 | jenommarie

může být ... úsměv.z

20.06.2020 07:30:36 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí