Cosi jako já

Cosi jako já

Anotace: Prozměnu Surrealismus... ten mi je trochu bližší.

Těžko bylo poručiti citům
Hvězdy z očí padaly
a měsíc zlaté klubíčko
stojíce se po nebi kutálel
Měsíc byl má hlava
Já jsem byl bezhlavý rytíř
beznohý
bezruký
Po ulicích prázdných
jak náměsíčný chodívá
ploužilo se cosi jako já
Jako já beze mne
Jsem celý bez sebe
Na konci nekonečnosti vše skončilo
Byl to sen nebo skutečnost
nebo je všechno totéž
Autor Žiťa, 07.03.2007
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká báseň..

07.03.2007 23:58:00 | Najlin

Mám z to takový známý pocit

07.03.2007 23:36:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí