*-*Mňoukavě

*-*Mňoukavě

Anotace: ~~~~ mňau ~~~~

~~~~~~~~~
Jsem holka kočičí
ty kočičí kluk
zelené mám své oči
já vím,
tobě je to fuk
do ouška ti po kočičím
zamňoukám
že tě můj kocourku
že tě ráda mám
ale tu myš
tak tu ti nedám

mňau mňau
a mňau
spolu se schováme
třeba jen tak
pod keřem v zahradě
a je nám spolu
mňoukavě
a hravě a mile
a příjemně
ty můj kocourku
prostě po našem kočkově
mňau...
no jasně,mňoukavě

~~~~~~~~~

***************

Autor Květka Š., 26.06.2020
Přečteno 137x
Tipy 8
Poslední tipující: Isla, Emily Říhová, Tomcat, Frr, jenommarie, Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně mňoukavě ;)

26.06.2020 22:51:32 | Emily Říhová

Takhle si vrnět. ;-)* *ST

26.06.2020 15:09:22 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí