Říka si Lumpík...

Říka si Lumpík...

Anotace: ...něco na tom bude, že bráško

Viděla jsem Tě jak jsi šel dolů,
šel jsi tam, kde jsme měli být spolu.
Zapoměl jsi a to se stává,
točila se Ti z toho hlava.

Tvé gesto řeklo mi vše,
ale bez omluvy to dopadlo zle.
Naše oči se na okamžik spojily,
v mě hlavě myšlenky se rolijy.
Odvrítila jsem od Tebe pohled,
nastával událostí rychlý sled.

Byl jsi skoro pryč,
všechno byl to nepovedený kýč.
Ještě jeden pohled do očí
a přinucení, ať se hlava zase otočí.

další Tvé gesto zoufalé,
nepřijít bylo od Tebe troufalé.
Tvé omluvy se mi dostalo,
icq mi Tvůj vzkazík poslalo.

Nebylo to originální, ani jedinečné,
odpouštěd, mi připadalo zbytečné.
Vím, že se to brzo urovná,
naše skoré se někdy dorovná.
Autor Kopretinka, 07.03.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

možná ano.. kdo ví.. přeji hodně štěstí ..

07.03.2007 23:49:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí