Léto života

Léto života

Anotace: ...

Když začne léto života
a všechno kolem jasně září,
svět se na nás chichotá
a vše je krásné, jako pihy na tvé tváři.

Žádné starosti kolem nás
a síla mládí táhne vpřed.
V létě života chceme zastavit čas,
v létě života, kdy jsme světa střed.

Jsme nesmrtelní, nic nám neublíží
a jak ptačí pírko je lehké bytí.
Když opomeneme, že podzim pomalu se blíží,
tak bezstarostně jeví se lidské žití.

Užívejme všichni životního léta,
nejkrásnější naší etapy.
Kdy tak vzdálená zdá se býti věta,
oznámení, že jsme po smrti.
Autor lukassnajdr, 29.06.2020
Přečteno 165x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Léto života spoustou vůní naplněno
stovkami zářivých barev vybarveno...
Líbí se mi ;)

30.06.2020 17:30:14 | Emily Říhová

...a který to bylo léto?....;-)ale dobře napsaný téma...

29.06.2020 13:43:06 | Marten

celkem výstižné, v jakékoliv fázi je život nádherný :o)

29.06.2020 13:41:05 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí