HOLKA S NOHAMA DO Ó

HOLKA S NOHAMA DO Ó

Anotace: ...

 

 

jediný kdo chodí domů po o

je ta holka s nohama do ó

 

spěchal jsem rychle za ní

 

běžela za město ke skládce

tam kde jsou kopce odpadu

téměř jsem nestíhal její tempo

vylezla na nejvyšší hromadu

 

plechovky, hračky, zbytky jídla

kov, nábytek, bakelit

když jsem se dostal nahoru za ní

čněla tam jako satelit

 

vytáhla z kapsy umělý knírek

v lahvičce petrolej, škatulku sirek

 

pobídla mě abych škrtnul

to je mi ale pocta

chce to méně ironie

a trochu míň octa

 

je to cvok

 

ale co když je jen

hrozně sama

Autor Šimon Sáva, 30.06.2020
Přečteno 151x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, Marten, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Připomnělo mi to moje dětství, když jsme chodili po skládkách a hledali cennosti :o) díky

30.06.2020 14:16:47 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí