Když ponožka zasmrádla oráči Brázdovi orku

Když ponožka zasmrádla oráči Brázdovi orku

Anotace: Když oráč Brázda najel nášlapné mině na ponožku

Osmipádlový sýr Leopold si utrhává kousky
Nactiutrhač Strom si podle toho vykládá
Kopnul kočku do chodidla
Praštil okno do plochy

Několikanásobný medvěd Halala si pohvizduje
To ještě v Nehvizdech nebylo
Motá se tam po návsi
Čuměj na něj povidla

Povinná složka mechového psíka Pšoukandy
Skladba o bližším a znáhleném
Štětečkujíc si to rovnou k břízce
Tečkované gumo včetně propylenu
Autor Mrášnivor, 08.03.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už kopancem kočky do chodidla jsi mě rozsekal :) Dobrota

23.03.2007 02:07:00 | Ahimsa

Zajímavá, originální hříčka.

11.03.2007 12:37:00 | Dixie Bechert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí