HOLKA S NOHAMA DO É

HOLKA S NOHAMA DO É

Anotace: ...

jsme v Plzni

brzdi

zaparkuj u podchodu

znám tu skvělou hospodu

 

na baru sedí holka s modřinou

co má nohy do É

přisednu si, objednám si

víno, vodu, soté

 

vy máte doma Itálii?

           ne, máme doma Polsko

           celý týden chlastáme a pájíme měděnné trubky

 

i o víkednu?

          o  víkendu jdeme do kostela a vše je odpuštěno

 

kdyby ses chtěla zbavit těch modřin na líci

možná by stačilo fajn chlapa najít si

         ale můj muž je fajn

         je členem polské reprezentace v gamblingu

 

a co to máš vlastně s nohama?

         gówno ci do tego kurwa !

         spierdalaj, bo ci nogi z dupy powyrywam !

 

nádherná melodie

typická Itálie

někdy vášeň, někdy teror

italiano vero

Autor Šimon Sáva, 02.07.2020
Přečteno 152x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí