Závislost

Závislost

Anotace: ..ztráty a nálezy..pro ztraceného člověka..

Sílu poznáš hned
když obrátí se zpět
Jako bumerang, který zrychluje
svojí sílu zvětšuje
zarazí se do zad
a tebe čeká velký pád

Zkusit by se věechno mělo
a pak už to s tebou z kopce jelo
zkusils a chceš zas
ohrožuješ sebe i nás
zas a znovu to potřebuješ
a nám se už nevěnuješ

nevidíš, neslyšíš už mě ani sebe
neznáš už strop, ale jenom nebe
život cenný ztratíš
všem lidem myšlenky zhatíš
kdo to nezná neuvěří
co dokáže čisté peří

Když se setkáte s peřím
zak ho odmítnete věřím
jak ne tak vás čeká zrada
ztratil jsem tak kamaráda
bez vůle se neobejdeš
bez vůle doufám neodejdeš

..Vrať se prosím k nám..
Autor Tvůj kamarád Kodein, 08.03.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvěle si to v té básni popsal!!!

08.03.2007 07:58:00 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí