Krýsy letního večera

Krýsy letního večera

Anotace: Každý jednou tohle zažil a kdo ne, o mnoho se připravil :)

Hudba hraje za svitu a třpytu hvězd
Měsíc svítí za pohybu vlnek řeky
Melancholie večera a ducha test
tóny kytar, líbezný večer a ty

Procházka oázou bez určeného směru
ryby se dusí a dlouhá noc panuje
Blažený pocit a celý svět v míru
opilec klimbá, chrapotem svým varuje

Svým dechem na vědomost dává
Léto jak tuze nebezpečná moc
Dítě blouzní a náměsíčné mává
Mámě, která elixíru měla dost

Nápoje z výroby šamanského světa
minulé planety, co ovládla přítomnost
Produkt, který dodá lidského tepla
Mužům novou krev, ženám přítulnost

Jiskry ohňů vzlétají vzhůru
Mizí v šeru a mažou své stopy
Oheň, který pálí lesní fůru
Ranní slunce nakáže pouštní tropy

Teplé měsíce svým kouzlem čarují.
Autor Roy, 10.07.2020
Přečteno 201x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, jenommarie, Kubíno, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky napsané, vzpomínky letních kouzel ;-) *ST

10.07.2020 22:31:39 | jenommarie

Pěkné, super propracované. :-)

10.07.2020 22:12:43 | Kubíno

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí