Podobojí

Podobojí

Anotace: Based On A True Story.

Podobojí
#utraquespecie #communio

Oblaka a mračna nad hlavou. A ptáci a planety, netušené rozměry a pohlcující dálky. To všechno nad hlavou a v srdci déšť a bouře a prosvítající paprsky temnotou. Na obzoru přicházející armáda andělů a spása a štěkot psů a vytí vlků a živá klubíčka hadů všude kolem a podél cesty do neznáma.

Probouzení se z hibernace a vzpomínky na budoucnost. Drkotání zubama a praskání ve švech reality, rozpínání se a rozpomínání v zapomenutém kostele skoro až na okraji světa, na kraji světa s bytostmi se zlatými vlasy nad hlavou, s vystřiženými hvězdami ze čtvrtek bílého papíru, s barevnými ikonami svatých ve vitrážích, v zaprášených a opuštěných kasematech s křížovými a křišťálovými okny.

Cesta nocí zasněženou krajinou vysoko nad městy lemovanou červenými světly a majáky. Možnost karmickýho spojení a napojení, lucidní pomrkávání a otevírání třetího oka a náruče a čakry srdce a přijímání podobojí.

Zrání, léto 2020
Autor Marek Lučin, 10.07.2020
Přečteno 146x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí