ŠTĚPÁNKA HILGERTOVÁ

ŠTĚPÁNKA HILGERTOVÁ

Anotace: ...

použití dítěte v kočárku
jako lidský štít
proti fotbalovým chuligánům
vykazuje znaky taktické nevyzrálosti
v pouličních bojích

 

ale mně je to jedno
mám peněz jako želez
ve vesmíru se pohybuje
zbytečně moc těles

 

ona ta bublina stejně splaskne
ono se to zboří
Štěpánka Hilgertová je
královna všech moří

Autor Šimon Sáva, 10.07.2020
Přečteno 153x
Tipy 5
Poslední tipující: Marten, kikin87, jenommarie, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí