Jen bez možnosti....

Jen bez možnosti....

V sobě jsem hledal

V sobě se ztrácel

kolik vše vzdal

po tmě jen se vracel

Našel tu jedovatou slinu

utrácel za drahé zbytečnosti

já v sobě jen nezahynu

jen  bez možnosti.

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 11.07.2020
Přečteno 139x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možnosti jsou ke všem cestám, někdy stačí jiný krok. ;-)

11.07.2020 08:36:02 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí