Naivní

Naivní

Anotace: ...

Nad polem tmí se
a bahno vzlíná,
komáři poletují,
tráva je líná
v tmavé zeleni.
Mraky těžké tou vlhkostí
kloní se k zemi
a na zemi se mstí
kapkami obludnými
jak míčky ping pongovými.
Sukni vleču v tom nečasu
brázdami v poli,
nohy umazané,
záda unavené
pod tíhou tuh:
Kdyby jen,
a co kdyby,
snad jednou
možné to je.
Zapomeň nikdy.
Jdi dál a zapomeň,
co sis to myslela
ty duše naivní
místa tu pro tebe není,
natož pro tvé sny.
Autor Bloodymary6, 12.07.2020
Přečteno 147x
Tipy 1
Poslední tipující: Tomcat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pro sny je vždycky místo..

12.07.2020 21:05:30 | vojtěška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí