*-*To už dávno znám...

*-*To už dávno znám...

Anotace: ~~~~~~(:-)~~~~~~

~~~~~~~~
Mít ústa smíchem
do obloučku
anebo jak se říká
od ucha k uchu
a tomu kdo ti chce
něco pošeptat
tak tomu dopřeješ
svého sluchu
a vyslechneš si
i jeho tajnosti
klidně mu svěříš
ty svoje bolesti
nebo i radosti...
ten druhý mi šeptá
jaké má starosti
potom si dáme
skleničku bílého
k tomu zakousneme
i něco dobrého
z ničeho nic
se do očí díváme
léta se přece už známe

a já pak pustím
ten starý gramofon
a při něm tančíme
já i ty valčík
polku i charleston
potom ti zazpívám
písničku kterou znám
...už dávno znám...
ach synku synku
byl jsi vždy takový
co si o tobě dnes
některé
drbny povídají?

Teď se do obloučku
pusami smějeme
od této chvíle
se asi milujeme.
No,my se máme...
dlouho se známe?

~~~~~~~~~~~

.......................

Autor Květka Š., 15.07.2020
Přečteno 138x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Kubíno, Marten, Ishtar, jenommarie, šerý, Tomcat, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se smíchem, tancem a dobrou náladou,
TI co se znají, ti co se milujou,
mívají dny, jako je báseň.
Bývá jim dobře,
tváří se šťastně. ;-) *ST

15.07.2020 18:11:23 | jenommarie

:-)...a počká si na kocourka....a děkuji...

17.07.2020 14:31:37 | Květka Š.

Také TI děkuji milá Květuško a ať JSOU šťastní:-D ;-)

17.07.2020 22:25:31 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí