MARILYN MANSON SE ZELÍM A LOKŠEMA

MARILYN MANSON SE ZELÍM A LOKŠEMA

Anotace: ...

 

chvíli jsme se milovali
chvíli jsme loupali cibuli
chvíli jsme zapisovali stav vodoměrů
chvíli jsme provokovali pitbuly

 

pak jsi uvařila:
Marilyna Mansona se zelím
a bramborovýma lokšema
hotová nekromantika

 

film s Vlastou Burianem
z roku 1855
olivy, křupky, heroin
tmavomodrý svět

 

crush fetiš videa na ruských webech
jak noha láme míchu
hra na ,, já už musím jít ,,
falešný výbuchy smíchu



stejně to bylo celý divný
takový, řekl bych, tmavě modrý
jakoby celý v nějakým oparu
stejně to bylo dobrý

Autor Šimon Sáva, 16.07.2020
Přečteno 132x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, Now, Marten, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To musela byť dosť slušná jazda :-D

04.11.2021 11:33:42 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí