Nájomná vražda

Nájomná vražda

Anotace: Po voľbách zdraželi vodu a stočné. Tak som sa začal sprchovať so susedkou

Elektrina, voda, OLO
mobil, benzín hrajú sólo
pletú na mňa bič
Depresiou platím dane
aj nájomné, nemám nane
grátis nie je nič

Od Žiliny až po Tekov
taká malá skládka šekov
samé má dať dal
Úrad berie do skonania
platím daň aj z milovania
všetko mi už vzal

Či si žobrák či si snob
každý býva občas trop
život môj je vlastne hrob
denne trpím ako Jób
Pane Bože ďaleký
pochválen buď naveky
ráno vyjde slnka svit
ako ho len speňažiť

Depresiou platím dane
aj nájomné, nemám nane
grátis nie je nič
Úrad berie do skonania
plarím daň aj z milovamia
tak ma radšej znič

Už som ako prázdna fľaša
cítim sa jak dvojník šaša
keď nič nepovieš
A tak za stáleho dažďa
stala sa nájomná vražda
Za pohreb chcú keš
Autor Luboško, 08.03.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Faine sa to číta.

11.03.2007 09:12:00 | Jára

Potěšující básnička,že taky někdo jiný je v rejži.
Platí a platí a platí.

08.03.2007 21:02:00 | s.e.n

Parádička!
...mimochodem ta sousedská výpomoc je inspirativní:o))

08.03.2007 18:31:00 | Navire

Žijeme ve veliké době, že by byla na náš vkus příliš veliká? Abych to upřesnila, ten citát jsem nevymyslela já. Znala ho už starověká antika.

08.03.2007 13:19:00 | Lota

a to si představ, že u nás se platí i za pohřbení na rozptylové loučce... :-)

08.03.2007 12:26:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí