Pohladit tvář muže

Pohladit tvář muže

Položit si hlavu

kousek tam vedle tebe ..

Na zmuchlanost polštáře tvého..

Být ti blíž než je modré nebe

Dotýkal by ses těla mého


Jen lehce prsty přes bradavky

přes hranu ňadra do boku..

Hm jak svádivá je cesta dlaně

Když blíží se k rozkroku ..


Položit se vedle tebe

pohladit ti tiše tvář

Jen tak něžně,

říct ti tiše ..

dobrou noc

AŤ SE MI VE SNU ZDÁŠ ..
Autor Liduška, 21.07.2020
Přečteno 158x
Tipy 7
Poslední tipující: Donne, Emily Říhová, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať máš ty krásné sny;-)

21.07.2020 00:50:57 | jenommarie

Ale dej pokoj nebo neusnu :o) pěkná, tož pěkná :o)

21.07.2020 00:06:48 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí