Tolik asi

Tolik asi

••••••
Tuším
Dvě slunce
vcházet do dveří
 
A šepot snu
po tváři jak
pavoučí pápěří,
Jen
— přelétavý strach -
 
Trnu a nevěřím
 
Sedřená kolena
z klečení v bezmoci
Že tolik jsem doufala
jen svléci se
 
z Lží
 
Přihořívám
Nehořím
 
Pálí mě oči
Přistěhovalá touha a
Černé vlasy, mlčící
cizí řečí
 
Svět zas jde
Jinam
 
A tma
Od hlavy k patě
navěky zůstává věrná
Jedinému příjmení
 
Ano, bývalo i daleko více
Zla
—krom formy se však nemění
Vůbec Nic
 
To Jen ta pachuť
po Bytí
Jak na jazyku
Reziví
 
Tak kdo a jak
Teď Poví mi
Co je mi do chuti
 
Když
Třebaže nemám ponětí
 
Nemám zájem.
———
 
Autor Coje_moje_neni_Tvoje, 23.07.2020
Přečteno 176x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné. Líbí se mi to*

23.07.2020 18:17:21 | šerý

Jo, zlo zůstává zlem, jen má novej xicht :o)

23.07.2020 13:47:10 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí