Cizinec

Cizinec

Anotace: komfortní zóna

Cizinec

Vlastní bublinu bezpečí tvoří si každý.
Kdo vkročí, kopuli naší hned vraždí.
Vytvoří se nová, silnější, křehká.
Cesta důvěry čeká pak každého vleklá.

Tvoří se pravdy krusta průhledná,
její tvar krotí mysl důsledná.
Občas mysl uvalí krátkou pauzu,
pak pospěch otevírá novou kauzu.

Zvonek, mobil či rodina dokáží se vkrást,
každého baví s bublinou vaší zatřást.
Buďme otevření, však nečekejme klidu.
Existuje snad život bez cizího vlivu?

Autor báseňkář, 24.07.2020
Přečteno 139x
Tipy 1
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

toho cizího vlivu je sakra dost všude ,)

25.07.2020 09:34:58 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí