Jako maly jsem chtel byt Robin Hood

Jako maly jsem chtel byt Robin Hood

Anotace: Z anglicke klavesnice - sorry :)))

ja basnik svetem napochopen,

nebo jsem nepochopil svet

co chtel po me byt pierotem

zni slova jako bol

 

Kde prizrak vabi poutnika

tam ja svou mysl mam

ac smysl mnohym zanika

s malem at nezustanu sam!

 

Basnik ma moc promenit

bezna slova slozit lip

hrave libe uchu v srdci

ume s t im musi zit

 

jako maly jsem chtel byt Robin Hood

a zda se nepohlo se nic

Mit ted na mysli malych vod

snad mel bych k tomu rict

 

ze pierot asi jsem a budu

v tom rouse brazdim svet

az ztrham si ho pro ostudu

pak zacnu z basni pet.

Autor Bolder, 25.07.2020
Přečteno 165x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí