Před vlastním hrobem

Před vlastním hrobem

Anotace: ...

Myšlenky mé trhají mne na kusy,
a já před vlastním hrobem poklekám.
Nemám rád, když dělají na mně pokusy,
když jako suché kvítí uvadám.

Snad v té nejtemnější komnatě
jsem zajat svými démony.
Denně potopen v hluboké samotě,
slýchám jen pekelné symfonie tóny.

Až se odsud dostanu,
a bude zase krásně na zemi,
s láskou a s radostí životu věrný zůstanu.
Životu, po kterém tolik stýská se mi.
Autor lukassnajdr, 28.07.2020
Přečteno 170x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí