*-*A májové kotě

*-*A májové kotě

Anotace: ~~~kalendář~~

~~~~~

JARO
barvy namíchá si
pod štětcem vše kvete
zelená se každý lístek
jaro je na světě.

LÉTO
potom obraz mění
přimaluje maliny
slunečníky na pobřeží
a pro děti prázdniny.

PODZIM
se pak naparuje
já jsem malíř,umělec,
zelená se zvolna ztrácí
tu si nechal na věnec.

ZIMA
někdy zimní není
a jindy všechno cukruje
nad rokem co právě skončil
hrozně ráda mudruje.

Rok s ní končí rok s ní začíná
proto je tak slavnostní
bílé vločky nakreslila
já si kreslím s ní.

A co teď?
~~~~~~~~~

********************

Autor Květka Š., 29.07.2020
Přečteno 129x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Tomcat, Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teď?
Teď užívat každý den,
ať je v barvách vyveden...
Moc hezké, Květuško :)

01.08.2020 08:41:45 | Emily Říhová

Rok je úžasně barevná paleta
..rok nám letí,
střídá barvy,
teď si ještě užijme
každý krásný, letní den.
;-) Krásný kalendář i koťátko. *ST

29.07.2020 15:19:18 | jenommarie

...moc děkuji...

31.07.2020 17:32:54 | Květka Š.

;-) Krásný večer Květuško

31.07.2020 17:39:54 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí