V dětinským žaláři (3. část)

V dětinským žaláři (3. část)

Zastánce prasklejch kondomů
je fantastickej člověk
šeptající o citech
a řvoucí naplno nekonečnou lásku
která nepadá každej den
z voken kubistickejch činžáků

Moje kniha
má už vohořelý stránky
a inkoust šedivej
tekoucí mezi žebry
princezny Laury
která soustředěně - bez námahy
ponurým pohledem
lovila dinosaury

Je to jen přebytek žiletek
a prášků na uklidnění
proč hledat svatozář tam
kde žádná není
není a nebude
protože stěny křičej
a podlahy vyprávěj
a protože každá ďáblova sekunda
mizí v hodině anděla
Autor Trapné děťátko, 08.03.2007
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč hledat svatozář tam, kde žádná není; ták to mě dostalo, zvlášť, když se občas najde někdo kdo se jí u mě snaží najít a je hrozně zklamanej nakonec

09.03.2007 23:47:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí