Euroodpoledne

Euroodpoledne

Anotace: Euroodpoledne - název jedné školní akce, na kterou se mi fakt nechtělo...Takže ten odpor patří způlky samotné EU a způlky té konkrétní akci...Stvořeno L.P. 2005

Co máte v palicích
Děti nové Evropy,
Když sedíte v lavicích
A hledíte na stropy?
Na co teď myslíte,
Vážení politici?
Svět kolem vidíte,
Přesto jste vlastně spící.
Tak co na to říkáte,
Lidé pracující?
S Němci si tykáte
Jenom tak na ulici.

Nesmyslné předpisy,
Zas se vracíme zpátky,
Na nás svět nevisí,
Tak proč vytvářet zmatky.
A náš stát chudý je,
Jak píšou noviny,
S razítkem Unie
Příjmáme kraviny.

Tak se děti prosím snažte,
Kolem huby med si mažte.
Před námi je pocit viny,
Přibrzděme do zatáčky,
Přes evropské serpentiny
Nemažem med, ale s*ačky.

Postavte se do dvojřadu,
Držitelé státních řádů!
Habsburkové a nacisté,
Už to máte skoro jisté!
Čest soudruzi komančové,
Tohle pro nás není nové!

Spoutáni svobodou
Dýcháme pod vodou.
Stih nás osud malých hlístů,
Holt patříme k tomu místu,
Do kterého lezem rádi,
Ač to kolem trochu smradí.
Marně budem čekat na zvrat,
To my máme ten smrad sežrat.

Až si pan ředitel sedne,
Začne Euroodpoledne…
Autor Niktor, 08.03.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle si zaslouží publikovat v celostátním tisku...

08.03.2007 19:05:00 | lidus

spíš 90, líbí se mi, docela pobavila, i když si nejsem jistá, jestli to byl účel... no dobrý

08.03.2007 18:34:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí