Tristezza

Tristezza

Anotace: ...

Struny kytar se rozezní,
Hvězdář ticho protkne,
A přichází konec dní,
To mé slabiny se dotkne.

Z nebe se částečky vypouští,
Vesmírného grálu,
Mléčná dráha se rozpouští,
Pod hektolitry žalu.

Tři týdny plynou jako voda,
Znovu naději ztrácím,
Však ono se to nějak poddá,
Avšak stále se tam vracím.

Tam, pod nebem plným hvězd,
Kousek od  smutku plamenů,
Daleko od světel velkoměst,
Trpělo srdce plné kamenů.

Co se stalo, stát se mělo,
Snad osud lepší budoucnost nalézá,
Ale zatím ovíjí mé tělo,
Taková pasivní Tristezza...
Autor Amiradi, 03.08.2020
Přečteno 152x
Tipy 17
Poslední tipující: Rozmarýna, Krahujec, Emily Říhová, Iva Husárková, šerý, Roser, jenommarie, Psavec, Frr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za hezké komentáře, mí drazí :)

04.08.2020 11:02:17 | Amiradi

Milá Amiradi,krásně napsáno - niterná, procítěná...
Přeji hodně štěstí a sil...

04.08.2020 10:44:58 | Emily Říhová

Tvé básně už jsou dlouho krásné, ale tato je opět o kus dál, drahá Amiradi. FSB!

03.08.2020 22:49:23 | Roser

Milá Amiradi, přeji ti hodně štěstí a síly.*ST ;-) jednou to přejde a úsměv zas najdeš

03.08.2020 21:44:15 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí