Bloudí se do vzdálených chvil...

Bloudí se do vzdálených chvil...

Dlouhé jsou cesty

které mají cíl

to jen s gesty

bloudí se do vzdálených chvil...

 

Jen ticho v dálce mlčí

krajiny mrtvých cest

všem asi stačí

dávný příběh hvězd.

 

Jen jsou pravdy

které život označil

To jen s gesty

bloudí se do vzdálených chvil.

 

 

 

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 06.08.2020
Přečteno 140x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se mi dost líbí

07.08.2020 08:30:38 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí