Anotace: život hoří dál



verše tepat nám nic nebrání
je to o čase a o zrání
potrhnutí veršotepci
aspoň nejsou duší v kleci

i když

chrání nás aura karma srdce
žije se nám ne vždy lehce
život svádí a dělá kotrmelce
které beru jako lekce

i když

někdy špatné zprávy
znamenají opak pravý
můžou totiž vysvobodit
duši co chce znovu zrodit

a

za dobré srdce se dnes platí
je dnes mnoho kdo tě ztraťí
přesto píši tvořím srdcem
budu stále jeho jménem

však

tentokrát se straním slávě
chci poznat duši v trávě
která miluje Zem i nebe
přitom neztratit sebe
Autor Razer, 08.08.2020
Přečteno 218x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, Emily Říhová, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když ji nemáme
tak ji hledáme :)

děkuji

10.08.2020 09:12:17 | Razer

Ať život stále hoří
dokud máme touhu tvořit...

09.08.2020 17:57:10 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí