Měření kruhu

Měření kruhu

Anotace: hospodská

.
V hospodě na zahrádce
tváře
osvětlené mobilními telefony
Z práce domů nese se práce
Zvoník od Matky Boží stále zvoní.

Paměť jsme nechali v depozitu
Zažijeme luxus
Nebudeme si na něj jen hrát
Syrakus kruhy více třpytu !
příteli člověče měj mě rád.

Chtěl bych si povídat s tím kdo mlčí
kdo mluví nechce znát příběhy z šachet a z podzámčí
a více více očí !
Abych směl duše rozpoznat.

Dones mi vodu moje milá
Co já jsem se tě naprosila
nechoď už domů zůstaň tam
Nemluv a podej metr ženo
přeměřím v garsonce chrám.
.
.
Autor Now, 09.08.2020
Přečteno 163x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, praetorian, šerý, Amonasr, Tomcat, Psavec, Vivien
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad se to změřilo a ten syrakus i třeba víno..snad se i z garsonky pak ten chrám stal...někdy to stačí a je to luxus..když dva se o své umí podělit. ;-)

10.08.2020 17:30:27 | jenommarie

Mikrokosmos našich emocí v té nekonečné tmě.
Či makrokosmos našich emocí v tom
nekonečném světle.
:)

12.08.2020 03:50:03 | Now

Jj jsou to vždy různé pohledy :)

15.08.2020 18:42:04 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí