* * * 2)

* * * 2)

Vaří se mi mozek v lebce.
Věř v tom horku nelze žít.
Mám rozepatou i kůži.
Horký vzduch igelity taví.

Jakou máš tvář
v té nesmyslné vzdálenosti času?
Do oslavy jsem zatahoval
přechodných návratů.

Svíčka už dohořela,
anebo ji časem zhasněš,
sama celá v bílém.

Možná také že ne
a tak tě nosím
v kapse u maskáčů.

   18.12.1985

 

Autor Jan Kacíř, 10.08.2020
Přečteno 212x
Tipy 5
Poslední tipující: Barbuch S. D., Snacek, Marten, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí