dopis z lahve

dopis z lahve

Anotace: ...

na břehu moře
na mořským břehu
vidím přetýkat
zlobu i něhu
v tvářích tisíce sluncí
pluje čas
pluje čas

na břehu moře
na mořským břehu
lahev leží
zabořená do písku

flaška od Porta
ale Porto v ní není
jaká škoda
jaká škoda

zubama vytáhnu korkovej špunt
jako správnej pirát
a ze silný vůně Porta
vyndám zažloutlej list papíru
nechci osud na míru
nechci osud na míru

dopis je plnej naděje
lásky, psanej spontánně
v jemný opilosti
dechberoucí slova
písmo se sklání vpravo
zpáteční adresa rozmazaná

i slunce zapadá
i slunce vychází
Autor BukBird, 13.08.2020
Přečteno 157x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, vlnka, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí