Miláčku

Miláčku

Anotace: ...

Tak moc ráda bych ti řekla miláčku,
pevně mě obejmi a něžně mě líbej.
Připrav se ne hodně prudkou zatáčku
nic neříkej a jenom se dívej.
Ať je temná noc nebo krásný den,
jakou mě miluješ, taková já sem
Nezměním se nikdy v životě....jen prostě
chci být pro tebe zase to roztomilé kotě.
Autor cestovatelka, 08.03.2007
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle ta básen mě potěšila moc se mi líbí:D

08.03.2007 20:20:00 | lucy1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí