*-*Ráno spáče budí

*-*Ráno spáče budí

Anotace: ~**~**~**~**~

~~~~~~~~

Ráno spáče brzy budí
ne,vstávat se ještě nebude
svou postel prý neopustí
moc rád tam chvíli pobude,
ty spáči,já se moc zlobím
samotné nebe se mračilo,
já ale z postele nevyskočím
mně se tu na mraku líbilo.

Peklo já rozpoutám na nebi
shodím tě z oblačné postele
podívejme,jak se to nebe čertí
anděl si raději postel ustele.
Přeskočí na mrak a na další
ony jsou jako schody do nebe
ze slunce paprsků prsten stočí
ten bude dívenko pro tebe.

Sluneční záři mám na polštáři
„dobrý den” ráno pozdravím
potom se jen tak na nebe dívám
...dnes bude krásně,to já vím...
Pěkný den...ten přeji všem
můj milý anděl se pousmál
a na paprsky něco mi hrál
a tu melodii mi věnoval.

No tak ti anděli děkuji
a ranní polibek ti věnuji...

~~~~~~~~~

***********************
~~~~~~~

*************

Autor Květka Š., 14.08.2020
Přečteno 139x
Tipy 6
Poslední tipující: jenommarie, Emily Říhová, Psavec, Marten
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krásně chlupatej kočičí anděl...;-)

14.08.2020 14:39:24 | Marten

:-)...díky,je skoro jako ta naše micka...

15.08.2020 13:50:26 | Květka Š.

;-)

15.08.2020 21:03:28 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí