Promiň

Promiň

Anotace: Pro Verunku

Snad polibkem ostružiny
zaženeš chuť hořké jeřabiny.
Nektarem lotosových květů
zapovíš nevyřčenou větu.

Poznámka do notýsku:
zapíšeš stopy, jež viděla jsi v písku.

Pod plamenem petrolejky,
zapomeneš na myšlenky.
Růži dala si do kanopy,
vítr dávno zavál všechny stopy.

Tiše vzpíláš krucifixu
pro pár nepopsaných listů.
Zapiš si poslední poznámku
má princezno ze zámku.

Zhořkla chuť tvé krve,
zas černá je jak prve.
Zvolila si cestu
amnestii života –trestu.
Tvé žíly proťal dráp,
stal se z tebe kat.
Autor Kordula Tomáš, 08.03.2007
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkná

16.09.2007 21:47:00 | o ...(borůvka)

Pěkné

21.08.2007 14:53:00 | Oči

***o.))

07.06.2007 00:16:00 | carodejka

Tak k tomuhle nemám slov. Je to.. nádherný.. :)

14.05.2007 22:28:00 | -Jojo-

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí