Shrbenost lidu

Shrbenost lidu

Anotace: ...

Pročpak se hrbíš človíčku
pod monzuny, jež shora vanou?
Nedíváš se, jizvu máš na víčku,
za chvíli zachvátí i duši tvou odevzdanou.

To ti nevadí bláto ve tvé tváři?
Ruce nemáš, abys po nich chodil…
Ptáš se, kdo ti plány maří?
Chceš, aby tě bůh vysvobodil?

Pouze ve tvé Vůli je,
zda jsi sám sobě otrokem,
zda se slunce rozlije
a poteče žhavým potokem.

Ti, kteří ti křiví kosti
jsou jen mystičtí duchové
prokletí ve své opilosti;
Vůli svou si zachovej…
zvítězíš!
Autor Žiťa, 08.03.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

představuju si obrovskej obličej jak vykukuje z mraků a raku, na obráceným ukazováčku má pozazenýho člověka a ptá se ho. Až ho to přestane bavit, foukne...

08.03.2007 20:28:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí