*-*Nohavica sníh přivolá

*-*Nohavica sníh přivolá

Anotace: ...to je samé léto...tak vzpomínka na zimu...

~~~~~~~~~~~
Má sněhová vločka bledá
se v létě těžce hledá
...vím...
zima ti přeje víc žití
teď kapky se v trávě třpytí
a žádný bílý sněhulák
mi nemůže sladkou pusu dát

sníh se ztrácí ze života
na sjezdovce je měkkota
a i když v noci mrzne
do mokra si i lyžař sedne
ubohá vločka bledá
né milého,
ale jenom zimu hledá

svůj sněhový hlas
vymění za sníh a mráz
a mrkev pošle prý králíkům
pometlo mi podá
a špitne,zameť si dům
úsměv má smutný a pláče
kočka ve sněhu skáče.

Nohavica sníh přivolá
a zimu,ta nebyla
ať od půlnoci do oběda padá
z okna se koukat
to já ráda.

Ale až v zimě podle kalendáře.

~~~~~~~~~~

***************

Autor Květka Š., 24.08.2020
Přečteno 125x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, jenommarie, Tomcat, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí