MHD

MHD

probděl jsem noc do tupého rána 
vzduch je před svítáním suchý 
a autobus jezdí na prázdno
 
každý stín je mým revizorem
tím ušlapovačem spontánních rozhodnutí 
květin ženám narychlo koupených
než si to rozmyslí
 
ještě že spí
 
jen sladce spi
mraky zahuštěné nebe
už růžoví a pomalu se drolí
brzy snad zmizí 
i mí temní revizoři
Autor Náladový básník, 29.08.2020
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné dílko. Líbí se mi.

30.08.2020 02:49:31 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí