První dotek za život

První dotek za život

Anotace: .........

Pocítit dotek věčnosti
na tváři, u srdce:
pohlazení umnou rukou.
Pocítit potěšení
z růže z betonového kotce.
První dotyk něžné lásky,
jenž nevinen a bez úmyslu
oživí podsvětí, procitne neživé
a zažehná ruměnec na líci.
Takový
první dotyk prostoupí do záměru
a dá pocítit rozkoš…
Autor Lavran, 09.03.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teeeeda........................mistře básníku, Vy se tedy nezapřete!!!

06.06.2007 11:01:00 | Night

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí